Thursday, October 15, 2009

GAMAT???...MINYAK GAMAT?....KILANG GAMAT??....


<..KILANG GAMAT..>
Paling popular langkawi ni dengan minyak gamatnye...memang kite boleh jumpa bnyak minyka gamat di langkawi... mahal, murah semua ada.. tpi jgn tertipu plak..murah x semestinye original.. so belilah yang original di kilang gamat langkawi...


Banyakan minyak gamat..ni dia kat kilang gamat... x yah rebut2 nak beli banyak giler.. mcam2 produk ada dari gamat ni...untuk kanak pun ada.. so boleh cari macam2 kat sini...Dekat kilang gamat ni juga boleh minum air tongkat ali yang original "pure" punye.. percuma sahaja..tapi mak ai..aku pun test ah..peh!!!...dia punye rasa sampai mlm x ilang aku ingt dia dah letak gula..haaa...haa.... pahit giler..naik pening kepala aku ni...


Kalau sampai sini..korang mesti test masukan tangan dalam kuali panas ni...kalau x rugi....aku dah alami dah memori tu...best..aku celup tangan aku...kire kebal kan aku ni...masuk je x ada apa2..memang pelik dengan minyak yang dimasak tu menggelegak.. x sikit melecur pun tangan aku nii...kuasa Tuhan....

No comments:

Post a Comment